GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN ÖNCE ÇOCUK (Child First For Recycling) E TWİNNİNG PROJESİ ÇALIŞMAMIZ.

Geri Dönüşüm İçin Önce Çocuk (Child First For Recycling) e twinning projesi kapsamında Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz sınıflarında çeşitli geri dönüşüm etkinlikleri yapmaktadır.  Projemizin amacı çocuklara geri dönüşümün önemini, tüketim alışkanlıklarını değiştirerek doğaya vereceğimiz katkıların değerini, doğa sevgisi ve çevre bilinci kazandırmaktır. Projemiz boyunca çocuklarımızın teknolojiyi doğru kullanmalarını sağlayarak başka okullardan proje arkadaşlarıyla ortak  çalışmalar yapmaktayız. Projeye destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

30.12.2021 275

30-12-202130-12-202130-12-2021